Apparaten en accessoires
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
908 kJ /
217 kcal
Vetten
16.9 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scampi cajun citroen pasta
30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Pisco sour
10min
Pudding
15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Perzik Bellini
5min
Viscurry
35min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Gegratineerde coquilles
25min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min